Komfortas
Komfortas, stilius ir saugumas – pagrindiniai Profile autobusų bruožai. Į šiuos produktus sudėta dešimtmečiai patirties, aukščiausios kokybės ir technologinių žinių gamintojo, kuris laikomas lyderiu specialių automobilių gamintoju Skandinavijoje. Tikėjimas tuo ką mes darome padrąsina mus eiti pirmyn ir plėtoti vis saugesnius ir įvairesnius produktus profesionalams.

 

 

Profile autobusai

 

 

bussi_novicus.jpg

Profile Novicus
Gerai subalansuoti produktai reikalauja unikalių savybių. Profile Novicus autobusai turi jas visas – stilius, saugumas ir erdvė. Novicus yra elegantiškas, prašmatnus autobusas galimas Mercedes-Benz Sprinter arba Volkswagen Crafter bazėje.
Daugiau informacijos.

 


 
bussi_octo.jpg

Profile Octo
Kokio tipo mini-autobuso reikia jūsų reikmėms? Profile Octo atitinka multifunkcinius asmenų pervežimo poreikius. Octo ekenomiškas ir stilingas. Octo galimas Mercedes BENZ Vito bazėje.
Daugiau informacijos.

 

Profile Future
Profile Future yra ekonomiškas, stilingas ir patvarus mini autobusas gaminamas Volkswagen Transporter bazėje. Pagrindinis tikslas Profile Future suderinti elegantišką originalios vairuotojo kabinos išvaizdą ir dizaina su pilnai perdarytu ir funkcionaliu  keleiviu salonu.
Daugiau informacijos.