„Probus auto“ GMP automobiliai gaminami glaudžiai bendradarbiaujant su vienu didžiausių GMP automobilių gamintojų pasaulyje Profile Vehicles.


 
 

ambu_genios_edesta.jpg

Profile Genios
Projektuodami šį GMP automobilį, mes galvojome apie Jus. Todėl galite būti tikri, kad Profile Genios pilnai patenkins Jūsų lūkesčius. Profile Genios turi labai daug naujovių, kurios Jūsų darbą pavers maloniu bei patogiu. Profile Genios gaminamas erdviose Mercedes-Benz Sprinter ir Volkswagen Crafter automobilių bazėse.

Daugiau informacijos.  

 

 

 

ambu_neo_edesta.jpg

Profile Neo
Sujungėme erdvaus GMP automobilio bruožus su kompaktiška važiuoke (Volkswagen Transporter). Rezultatas: Profile Neo, kurio projektavime dalyvavo ir jo užsakovai.
Daugiau informacijos.

 

 

Probus Greitosios medicinos pagalbos automobiliai
Jūsų darbas – saugoti gyvybes. Mūsų darbas -  saugoti Jus ir pacientą. Probus sprendimai ir gamybos plėtojimas siekiant padaryti visapusiškai saugesnį greitosios pagalbos automobilį yra pavyzdiniai ir nepakartojami savo kategorijoje. Geriausia kokybė yra tapatinama su  „Profile“ ženklu - dviem lygiagrečiomis juostelėmis. Probus greitosios medicininės pagalbos automobiliai galimi su šiais baziniais automobiliais: Mercedes-Benz Vito ir Sprinter, Ford Transit, VW Transporter ir Crafter.
Daugiau informacijos.
profile_ambut_edesta.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GMP automobilis Profile Module
GMP automobilis Profile Module yra labai įspūdingas, racionalus ir erdvus konteinerionio tipo GMP automobilis. Modernus, aukštos kokybės, aerodinamiškas, efektyvus ir saugus. GMP automobilis Profile Module atitinka EN 1789 standarto reikalavimus ir yra galimas su šiais baziniais automobiliais Mercedes-Benz Sprinter and Volkswagen Crafter. Džipo versija yra įmanoma su Mercedes-Benz G –serija.
Daugiau informacijos.

ambut_edesta_moko.jpg